×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Győr Megyei Jogú Város Integrált Településfejlesztési Stratégiája

 

Győr Megyei Jogú Város Integrált Településfejlesztési Stratégiája (ITS)
Módosítva a 97/2019. (VI. 28.) Kgy. határozattal

 

 

 

 

Letölthető dokumentumok:

 

Győr Megyei Jogú Város Integrált Településfejlesztési Stratégiája (ITS)


Győr Megyei Jogú Város Településfejlesztési Koncepciója

 

 

GYŐR CITY WITH COUNTY RIGHTS
Integrated Urban Development Strategy

Győr city with county rights Integrated Urban Development Strategy


Győr City with County Rights Urban Development Concept for 2014-2030

 


 

Megalapozó vizsgálat Győr Megyei Jogú Város Településfejlesztési Koncepciójához és Integrált Településfejlesztési Stratégiájához
1. melléklet
2. melléklet

 

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében „Fenntartható városfejlesztési programok előkészítése” című pályázati konstrukcióra sikeres pályázatot nyújtott be „Győr Megyei Jogú Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájának elkészítése” címmel. Az NYDOP-3.1.1/F-13-2013-0005 azonosítószámú projekt támogatási összege 40 millió forint, a támogatás mértéke pedig 100%.

 

A projekt keretében készült el Győr Megyei Jogú Város Településfejlesztési Koncepciója és Integrált Településfejlesztési Stratégiája is.

 

A közel egy éves folyamat első lépéseként, megalapozó vizsgálat keretében került sor Győr Megyei Jogú Város aktuális társadalmi és gazdasági folyamatainak feltérképezésére, hangsúlyosan azon területek elemzésére, melyek összefüggésben lehetnek a hazai, illetve az európai uniós szinten meghatározott fő fejlesztési célokkal.

 

A megalapozó vizsgálat közös hátterét képezte mind a hosszútávra szóló településfejlesztési koncepciónak, mind a középtávú, operatív jellegű integrált településfejlesztési stratégiának (ITS). Az ITS illeszkedik az EU 2014-2020-as programozási ciklusához, a 2014 és 2023 között megvalósítani tervezett fejlesztéseket foglalja magában, köztük az integrált területi beruházásokat (ITB-k) is.

 

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a tervezésbe a város társadalmi és gazdasági életéhez erősen kapcsolódó településeket, a funkcionális várostérségét is bevonta.

 

 

Vissza
Fel
Normál